Skip to main content

Over mij

Over mij

Hoe zou je mij omschrijven?

Empathisch, sociaal, creatief, denk buiten de kaders, heb een goed luisterend vermogen en ben een ras optimist!

Start als recruiter

Ik startte na een opleiding HBO Personeelsmanagement als recruiter. Dit is een uitdagend vak waarbij nogal wat mensenkennis komt kijken: kandidaten/werknemers werven, plaatsen en coachen op de werkplek – kortom, de juiste persoon op de juiste plek krijgen én houden.

Overeenkomsten

Vervolgens begon ik 15 jaar geleden als ondernemer een dansschool en een evenementenbureau. Het beroep van danslerares is totaal anders dan het vak recruitment, maar bleek inhoudelijk veel overeenkomsten te hebben. Dansen maakt dat mensen zich vrij voelen, en zo ontstonden er vanzelf mooie gesprekken met de cursisten. Deze gesprekken leidden met enige regelmaat tot acties die in het leven van de cursiste de nodige veranderingen teweeg brachten.

Levenservaring

Ook privé weten vrienden en bekenden mij al heel lang te vinden voor een luisterend oor, goede raad en soms ook een sparringsessie om op nieuwe ideeën en tot nieuwe inzichten te komen. De jarenlange ervaring en kennis die ik tijdens deze gesprekken heb opgedaan, waren voor mij aanleiding om de opleiding tot Life Coach en Burn-out Coach te volgen.

De reden dat ik naast de opleiding voor Life Coach ook voor de kant van Burn-out Coach heb gekozen, is omdat ik zelf met dit fenomeen te maken heb gehad. Dit was het gevolg van een aantal gebeurtenissen die een flinke impact op mij hadden. Door de nodige zelfreflectie en hard werken aan mijn vooruitgang, ben ik erin geslaagd weer uit het dal te klimmen. Het was een lang traject waarbij ik de confrontatie moest aangaan met de gevolgen van keuzes die achteraf niet de juiste bleken te zijn. Tegelijk leerde ik te kiezen voor wat wel in mijn leven paste. Eén van die keuzes was de opleiding tot Life Coach en Burn-out Coach.

Dat ik me vooral richt op vrouwen is ook een bewuste keuze. Onder andere door gesprekken met mijn cursisten (allemaal vrouwen) merkte ik dat de vrouw anno nu het nog steeds lastiger heeft dan de gemiddelde man, en ook tegen andere problemen aanloopt. Door me met vrouwen en hun specifieke problemen bezig te houden wil ik hun weerbaarder maken, zowel in de privésituatie als op het werk.

Voor de juiste koers

Als je een coach zoekt die recht door zee is, een goed gevoel voor humor heeft en met gerichte vragen je problemen helder maakt, en tegelijk een omgeving weet te creëren waarin jij je volledig veilig en gekend voelt, ben je bij mij op de juiste plek.

Wil je een oriënterend gesprek?

Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of direct een kennismakingsgesprek inplannen? Neem dan contact met mij op, zodat ik je vragen kunnen beantwoorden of meteen een afspraak kunnen inplannen.