Skip to main content

Wat kan een lifecoach voor jou betekenen?

sfeerbeeld Wat kan een lifecoach voor jou betekenen? Vrouw in balans Hoorn

Iedereen (en heus, écht iedereen!) wordt geplaagd door onzekerheid, stress, angst, ingesleten patronen, verdriet, gedoe in relaties, en meer van dat soort minder leuke zaken. De één gaat daar makkelijker mee om dan de ander, en weet de problemen uiteindelijk zelf op te lossen. Maar lang niet iedereen zit zo in elkaar.

Ik heb zoveel problemen, wat moet ik doen?

Ja, doe je als je merkt dat je wel erg vaak in de stress schiet, dat je situaties uit de weg gaat omdat je er bang voor bent geworden, dat je ’s nachts wakker ligt van het gepieker, dat bepaalde patronen in je leven zich steeds herhalen, dat je met je geliefde, je familie en vrienden, je collega’s of je baas net even te vaak wrijving hebt, of dat je maar niet over die verbroken relatie heen komt? En dat je met je problemen de blaren op de oren van je beste vrienden hebt gepraat?

Dan kun je aankloppen bij een lifecoach.

Wat doet een lifecoach?

Het prettige van een lifecoach is dat zij of hij met een open en onafhankelijke blik naar jouw probleem kijkt. En dat in een veilige omgeving, waar je echt alles kunt zeggen. Een lifecoach helpt je om een gerichte vraag te formuleren; aan de hand daarvan ga jij het coachingstraject in. Je lifecoach gaat jou niet vertellen wat je precies moet doen (wat je familie en vrienden misschien wel hebben gedaan), maar ondersteunt je in het vinden van jouw antwoorden en jouw eigen waarheid. En daar heb je op alle vlakken in je leven profijt van.

Een traject bij een lifecoach is daarom een waardevolle investering in jezelf!

Anneline Bruins Slot helpt je graag bij deze investering. Klik op onderstaande knop voor meer informatie. 

Geïnteresseerd in een

GRATIS intake?